Informatii utile

Livrare și plată

Taxă transport pe teritoriul României:

  • 10 kg = 20 lei + tva;
  • 10 – 20 kg = 30 lei + tva ;
  • 20 – 30 = 40 lei + tva;

Comanda minimă cu TRANSPORT GRATUIT: 600 lei cu Tva

Ambalarea produselor este gratuită.

Taxa de transport cuprinde serviciile de transport.

Produsele și serviciile oferite pe site sunt disponibile național. Pentru expedierea în străinătate vă rugăm apelați telefonic la numărul : 0731026315 (zile lucrătoare, tarif normal).

Preţul produselor afişate pe site este în RON fără TVA şi nu include taxă de transport, ambalare și ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte în functie de valoarea comenzii. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Termenul de livrare  obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 – 72 ore (în zilele lucrătoare) din momentul expedierii coletului.

Transportul este efectuat de firma Sameday sau Total As (Pallex).

Prețul  de transport se calculează automat în functie de valoarea comenzii. Taxa de transport va fi platită odată cu contravaloarea comenzii, prin modalitățile de plată: ramburs sau transfer bancar.

S.C. Thomas Maister S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

Modalitati de plată:

  1. Ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
  2. Transfer Bancar in contul : RO65 RZBR 0000 0600 1980 6138 deschis la RAIFFEISEN BANK Beneficiar : Sc Thomas Maister SRL. Vă rugăm să menționați numărul comenzii pe ordinul de plată.

Condiţii de returnare a produselor comandate

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renuntă la cumpărare, fără penalităti si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului în conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014. Le puteți trimite înapoi fără a avea ambalajele produselor deteriorate . Vă vom returna banii inapoi după verificarea coletului primit exceptând transportul acestora care revine clientului.  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Thomas Maister S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărător.