Spumă activă Self Service Svisreiniger Total Parfumat 20l

Cod produs:

SPUMĂ ACTIVĂ PARFUMATĂ PENTRU SPĂLĂTORII SELF-SERVICE ŞI CLASICE

  • acţiune rapidă
  • parfum plăcut
  • spumă tip frişcă
  • sistem NO TOUCH

Produse românești

Unitate protejată

Direct de la producător

Preț avantajos la palet

În SICAP

Transport gratuit la 600 lei

SPUMĂ ACTIVĂ PARFUMATĂ PENTRU SPĂLĂTORII SELF-SERVICE ŞI CLASICE

 

Spuma activă concentrată parfumată SVISREINIGER TOTAL pentru spălătorii self-service şi clasice este un produs intens parfumat dezvoltat pentru a oferi un efect olfactiv remarcabil clienţilor spălătoriilor. Alături de efectul vizual spectaculos tip frişcă  produsul nu doar curăţă ci şi oferă luciu suprafeţelor spălate. Este un detergent alcalin, ideal  pentru curăţarea fără perie a autoturismelor, dubelor, camioanelor şi a altor elemente murdare de grăsimi. Produce o spumă densă care atrage grăsimile şi praful şi lasă suprafeţele curate, fără pete. Are o acţiune specială de înmuiere a smogului depus care efectiv se topeşte la întâlnirea cu detergentul. Conţine inhibitori de coroziune pentru a proteja sistemele de dozare.

FOLOSIRE: Pentru instalaţiile self service se recomandă reglarea pompelor de dozare la 50-60 gr. pentru un ciclu de spălare.Folosit cu nebulizator sau alte sisteme de dozare se recomandă diluţia de 1:50 sau 1:30. În cazul aplicării cu lancea de spumare, soluţia poate fi diluată în recipient într-o proporţie de 1:3 sau 1:4. Spuma densă se va aplica uniform pe toată suprafaţa de jos în sus. După aplicare se lasă să acţioneze 3 minute după care se clăteşte cu apă. Evitaţi contactul prelungit cu suprafeţele din aluminiu, vopseluri lucioase şi alte aliaje. A nu se folosi pe suprafeţe fierbinţi.

Ambalaj: canistră 20l

LA CERERE: putem produce cu parfum fresh, lămâie, floral, mere, milion, bubble gum, liliac, levănţică, lăcrimioare, pepene.

PENTRU COMENZI LA CUB DE 1100KG  VĂ ROG SĂ NE CONTACTAŢI.

Greutate 20 kg
Capacitate

20L

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spumă activă Self Service Svisreiniger Total Parfumat 20l”

Adresa ta de email nu va fi publicată.